tiistai 4. helmikuuta 2014

Helmikuun eka

Melkein etukäteen saattoi arvata että lumituiskussa ei isompi kala syö mutta kun on viikon töissä niin viikonlopulla tulee lähdettyä jäälle kelistä riippumatta. Aattelin vielä kerran käydä Kuoringan testaamassa. Mukana oli Tokmannilta ostettu pulkka/ahkio jossa oli yllättävän mukava vedellä reppua ja kairaa.
Parin viime reissun ottipaikat kävin testaamassa ja saaliina vaivaset 24 ahventa jotka paino alle 2kg. Suurin ahven tais jäädä alle kahensadan gramman. Tasureita uittelin, siellä joku tapsimies kelas haarukkavavalla sinttiä mutta eipä viiti pelkkää kappalemäärää onkia vaan toistaiseksi on semmonen meininki että kokoa yritetään.
Luulin että flunssa oli jo menny ohi mutta tuolla se vaan paheni joten sunnuntai piti huilata. Tänään kuulin että kala on taas alkanu syömään...ainakin pystypilkillä on jotkut kiskonu isoja pussillisia mutta mitään jättikokosta ahventa ei ole noussut. Saa nähä vieläkö joutuu viikonloppuna samaan paikkaan lähtemään....kiinnostas jo tälle talvelle muitakin rapakoita testailla mutta kun se saalisvarmuus on ollu aika hyvä Kuoringalla niin siksi se kiinnostaa :D

Tämän talven heikoin Kuoringan saalis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti