keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Häikänniemessä

Häikänniemi on kyllä Höytiäisen persesilmä. Mistään ei saa niin huonosti kalaa paitsi jostain lattiakaivosta pilkkimällä. Joku joskus mainostanu että siikaa ja ahventa tulee, isoja lahnojakin jotka ei meinaa avannosta mahtua. Tänään kävelin kilometritolkulla jäällä ja kairasin ja kairasin ja kokeilin vaikka mitä pilkkiä tasapainosta värikoukkuun ja niin edelleen...muutamalta reiältä onnistuin huijaamaan semmoisia tulitikun mittaisia erittäin säälittävän pieniä ahvenia kun laitoin kaiken taitoni peliin. Pelkkään mormyskaan ja surviaisen toukkaan ottivat.

Onneks oli helvetin hyvä keli kävellä jäällä. Jos olis ollu vähänkin huonompi kävellä olisin soittanu pelastushelikopterin hakemaan jostain hevonperseestä asti jonne eksyin kun seurasin verkkomiesten liikehdintää kun luulin niitä pilkkijöiksi. Verkotkin oli kuulemma tyhjiä, varmaan johtu siitä kun menin liian lähelle.

Ikinä en enää mene häikänniemeen. Tuntuu että kun ajan auton parkkiin niin kalat lähtee uimaan jonneki Kinahmoon asti karkuun. Kesälläkin vetivät kymmeniä kuhia uistelemalla ja kun minä nousin veneeseen niin ei merkkiäkään kaloista. Saa olla rauhassa tuo paikka nyt.

kuvat oli melkein kaikki epäonnistunu kun kamera ei tarkentanu mut tässä huikee vonkale joka poseeraa reiteen kiinnitettävän syöttirasian kannella...kalat oli niin hengettömän kokosia että koukkua irrottaessa piti varoa ettei pää repeä irti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti