sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Uskomattoman heikkoa :(

Olipa kusinen viikonloppu pilkkijäillä jos saalista katsotaan..Eilen 6 tuntia Onkamolla ja varmaan saman verran käveltyjä kilometrejä. Ei tärppiäkään...kaiku piirteli ainoastaan pientä kalaa eikä sekään kiinnostunut tasureista. Olin päättäny että en paista makkaroita ennen kun olen saanut yhden ahvenen mutta pakko oli jossain vaiheessa laittaa grilli tulille tai olisin kuollu nälkään. Vinkkinä muuten että kannattaa kertakäyttögrilliä käyttäessä odottaa että nuo liekit sammuu tai makkarat maistuu joltain valopetroolilta tms. paskalta.
Jäätä alkaa olla ihan kivasti. Ei haittaisi vaikka ei enää paksuuntuisi yhtään lisää. Tuossa kuvassa näkyy että kohta on normaalipituisen UR:n kierteen verran teräsjäätä ja kun kairaa kasituumasella pitää aamupalaksi vetää enemmän kuin yksi puurolautanen jos meinaa koko päivän reikää vääntää.
Tänään kävin sitten nelisen tuntia Heposelällä. Viime talvena tuolta sai melkein joka reissulla yli puolikiloisen ahvenen ja monesti suurempiakin ja ihan useita kappaleita per reissu...Karttaselaimessa mulla oli kolme merkkiä mistä kalaa on tullut ja kävin jokaisessa kohdassa muutaman reiän kairailemassa ja yrittämässä. Ihan kuollutta....yhellä reiällä tarttu kyljestä kiinni sormenmittanen sintti ja laitoin sit silmän syötiksi tasurin alakoukkuun ja sain vielä kaksi sinttiä lisää. Hip hei ja hurraa. Kivaa tämä pilkkiminen. En tiedä pitäisikö tätä sanoa mutta hieman lohduttaa kun muutkaan ei ole onnistuneet viime aikoina. Että vika ei ole pelkästään omissa taidoissa. Pitää varmaan lainata Väinö Linnaa: "Mennähän rauhas, ei soo ihmises, soon korkeemmas käres."
Nyt sitten viisi päivää töitä ja sen jälkeen odottaa uudet seikkailut uusilla järvillä :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti