lauantai 28. tammikuuta 2012

Pakkasessa ulkoilua Aavarannalla

"Paska reissu vaan tulipahan tehtyä" vois sanoa jos ei jo etukäteen olisi tiennyt mitä tuleman pitää. Viime viikolla kävin kameran kanssa kävelemässä Aavarannalla ja jututin jotain pappaa joka väitti saaneensa muutamia ahvenia, en tosin nähnyt niistä kaloista yhtään joten liekö saanut.
Pakkasta piti olla Itä-Suomessa 30 astetta valehteli Pekka Pouta televisiossa ja niimpä en suunnitellut sen kummempaa pilkkireissua ja herääminenkin aamulla venähti melkein auringon nousun aikoihin asti. Pakkasmittari näytti -13 ja päätin käydä kokeilemassa Aavarannalla vaikka tiesin että yksi kirjoittamattomista säännöistä on "älä pilki Pyhäselällä keskitalvella" aivan kuten on olemassa myös sääntö "älä syö keltaista lunta"...Reilu pari tuntia pakkasessa kairailua ja sohjossa rämpimistä. Saalis 2 kiiskeä ja 1 pieni ahven. Jään paksuus vaihteli niin paljon että välillä oikein pelotti kun kohvajään alla ei ollut kun pari kairan kierrosta teräsjäätä.
Liikunnan kannalta hyvä reissu ja olipahan ainakin nätti talvipäivä joten ei harmita yhtään.






ps. sinänsä mielenkiintoista että taskuun mahtuvalla pokkarilla pilkkireissun yhteydessä tulee parempia kuvia kun järjestelmäkameralla vaikka oikein yrittämällä yrittää valokuvausblogiin saada jotain lisättävää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti